EMIL OPEN Brno 2017

V červnu uspořádal v Brně Nadační fond Emil Evropské hry hendikepované mládeže Emil Open (7. – 11.6. 2017)

Do soutěží se přihlásily i naše závodnice Barča, Eliška a Marťa. Barča a Eliška bežely 50m a házely 150g míčkem, Marťa navíc ještě skákala do dálky s rozběhem. Nejlepší čas uběhla Eliška – 10,55s. Eliška také dohodila nejdál – 11,41m. Marťa pak skočila s rozběhem 1,40m. Všem třem závodnicím moc gratulujeme, protože se jim podařilo zlepšit si svoje osobní výkony!

Hry Emil Open měly výraznou mezinárodní atmosféru, do Brna přijeli závodníci z celé Evropy a organizátoři připravili profesionální doprovodný program. Úvodní ceremoniál na náměstí Svobody připomínal Olympiádu a na závěrečné party v diskotéce La Grotta jsme si s ostatními parádně zatancovali.

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.